Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Beierse Creme (Bayerische creme)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Vivamus aliquam mi non lectus. Sed ut risus. ac turpis non nulla conditum nonummy. In mal esada. Nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Integer dignissim pharetra est. Maecenas faucibus, velit non lacinia interdum, arcu lectus mollis lectus, nec interdum ante turpis ac lacus. Suspendisse potenti. Morbi cursus, tortor nec posuere vehicula, enim turpis feugiat arcu, id pretium orci quam vel ipsum. Duis

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Beierse Creme. (Bayerische Creme) Receptinformatie:4 personen20 minuten voorbereidingingstijd-2 uur koeltijd.EenvoudigBenodigdheden:(staaf) mixer, zeef, 2 kommen, garde, ijsschepIngrediënten:2 blaadjes gelatine2 vanillestokjes ( of essence)3 eierdooiers50 gram poedersuiker300 gram slagroom1 Eetlepel Kersenwater of Grand Marnier250 gram Frambozen of aarbeien. ( frambozen vind ik het lekkerst..)2 eetlepels suikerBereidingswijze:De gelatine in koud water leggen.De vanillestokjes met een mes voorzichtig over de lengte opensnijden en met een theelepeltje het merg er uit krabben.De eieren splitsen en de eierdooiers met de poedersuiker en het vanillemerg in een kom doen en met de mixer kloppen tot dat een schuimige substantie ontstaat.In een ander kom de slagroom stijf kloppen.De grand marnier met twee lepels water in een steelpannetje verwarmen en dan van het vuur nemenDe gelatine uitdrukken en bij de grand marnier voegen en roeren tot het is opgelost.Daarna door het eierenmengsel roeren.Een derde van de geklopte slagroom voorzichtig onder het eierenmengsel roeren en daarna de restvan de slagroom.Het geheel voor twee uur in de koelkast zetten zodat het kan opstijven.Een paar vruchten ter decoratie apart leggenDe frambozen en/of aardbeien schoonmaken en met een lepel door een fijne zeef drukken, en de suiker toevoegen.Op een mooi bord de bolletjes creme opdienen en overgieten met de vruchtenaus.Versieren met de andere vruchten.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932