Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook.

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Bijlagen

Recept: Beierse “kartoffelsalat” met komkommer rode ui en bieslookReceptinformatie:– 4 personen.– 25 minuten bereidingstijd.– Eenvoudig te bereiden– 335 kcal per persoon.Benodigdheden:Rasp, kom , sherp mes.Ingrediënten:– 800 Gram aardappels (klein en vastkokend bijv: Nicola, Charlotte, Rosa, Accent, Desire, Eerstelingen Opperdoeser Ronde– 500 mililiter vleesbouillon– 1 Rode ui– 2 Eetlepels azijn ( witte wijn azijn)– 4 Eetlepels olie (zonnenbloemolie of maisolie )– Komkommer– 1 Bosje bieslook ( naar smaak meer of minder toevoegen)– Zout en peperBereidingswijze:Aardappelen in de schil ca. 25 minuten koken en dan met koud water afspoelen.Nu de aardappelen pellen, in schijfjes snijden en in een kom leggen.De ui in kleine blokjes snijden en bij de de aardappelen voegen.De bouillon warm maken, azijn en olie daardoor mengen en op smaak brengen met zout en peper.Giet het mengsel over de aardappelen en laat het 15 minuten intrekken.In de tussentijd de komkommer raspen en de bieslook in kleine stukjes snijden.Daarna de overtollige bouillon afgieten en de de komkommer en bieslook door de aardappelen roeren.Heerlijk in combinatie met warme leverkaas of worstsoorten of als bijlage bij andere gerechten.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932