Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Beierse Leverkaas (Leberkäse)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Leverkaas of Leberkäse.Receptinformatie:8 personen ( hangt af van of u de leberkäse gebruikt als snack of als vleesbijlage bij de maaltijd)90 minuteneenvoudig Benodigdheden: Een gehaktmolen of goede blender ( met een gewone staafmixer red u het niet)Een smalle hoge ovenschaal .Ingrediënten:800 gram Rundvlees200 gram Varkensvlees250 gram spek (niet gerookt)mespuntje nootmuskaatpeper250ml tot 500 ml lauwwarm water30 gram boter 1 uizout naar smaak.Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 180 gradenDraai het rundvlees door de gehaktmolen en zet het apart.Daarna het varkensvlees en zet het apart.Dan het spek ( indien mogelijk met een iets groter rasp.) door de gehaktmolen draaien.Daarna alle vleessoorten met de kruiden vermengen en goed door elkaar kneden.Voeg af en toe een beetje van het water toe , maar zoveel dat het vlees smeuïg blijft en niet te nat .Nu de ovenschaal met boter bestrijken en de ui fijnhakken.De uitjes op de bodem verspreiden en de vleesmassa in de schaal doen en goed aandrukken.De bovenkant met een beetje water bestrijken en in het midden van de oven plaatsen en 1 uur laten bakken.Direct aan plakjes snijden en serveren met een vers , knapperig ,broodje en grove mosterd.Een heerlijk glas bier erbij kan ik zeker aanbevelen.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932