Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Salade

Recept: Beierse wortelsalade: (Bayerische Wurzelsalat)Receptinformatie:4 personen30 minutenEenvoudigBenodigdheden:Steelpannetje,gewonen pan ,scherp mes, rasp,kom.Tip!!Ingrediënten:2 kleine rode bietjes 2 kleine vastkokende aardappels ( Nicola, Charlotte, Rosa, Accent, Desire, Eerstelingen) 4 Schorseneren2 eierenhalf bosje peterselieklein potje ansjovisfilet1 rode ui100 gram Aardpeer ( Topinamboer) Deze kunt u krijgen bij de betere groenteboer . Anders gekookte artisjokken 200 gram knolselderie.2 EL sinaasappelsap2 EL azijn5 EL olieZout en Vers gemalen peperBereidingswijze:Kook de eieren in 7 minuten hard.Bietjes, aardappels, en schorseneren in water zacht koken.Giet de groente af en pel de eieren.De groente in kleine stukjes snijden.Ei en peterselie fijnhakken.De ansjovisfilet goed afspoelen( anders zijn ze te zout) en eventueel in tweeën snijden.De ui pellen en in ringen snijden.De Topinamboer knollen schillen en afspoelen en in kleine stukjes snijden.De selderieknol schillen en raspen .Deze beide groenten in een kom doen en met het sinaasappelsap mengen.Nu de gekookte en rauwe groenten en de uienringen mixen in een schaal.De olie ,azijn , zout en ansjovisfilets mengen en over de salade gieten.Eieren en peterselie over de salade verdelen en de peper daar over malen.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932