Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept Forel (Gebratene Forelle)Receptinformatie:4 personen20 minutenEenvoudigBenodigdheden:Oven, grote ovenschaal ( voor vier vissen), scherp mes, citruspers, keukenpapier.Ingrediënten:4 forellen van ongeveer 250 gram per stuk50 gram boter1 citroen 1 uitje1 bosje peterselie50 gram meel200 ml slagroomzout en peper.Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 200 graden (180 bij hete lucht)Maak de forellen grondig schoon en dep ze droog. Zet de ovenschaal met de boter in de oven zodat de boter smelt. ( laat het niet verbranden)Snijd het uitje en de peterselie in kleine stukjes en vermeng het met het zout, peper en het citroensap.Het mengsel in de buikholtes van de forellen doen.De vissen in het meel wenden en in de ovenschaal leggenGiet de slagroom erbij en laat de vissen ongeveer 15 minuten garen.Schep af en toe van het slagroommengsel over de vissen.Als de vissen gaar zijn het slagroommengsel in een steelpannetje laten inkoken tot een dikke saus.Heerlijk in combinatie met witte wijn en verse witte broodjes.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932