Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes.

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Vleesgerechten

Recept: Beierse Gebraden Lever met geglaceerde appeltjes.Receptinformatie:4 personen40 minutenEenvoudigBenodigdheden:Dunschiller, braadpan met antiaanbaklaag , koekenpan, scherp mes, appel ontkerner kom,oven.Tip!!Ingrediënten:2 zure appels ( Cox of Golden delicious) 1 citroen25 gram boter1 EL poedersuiker1 grote ui3 EL olie4 stuks kalfsleverZwarte peper uit de molen1 EL meelZout3 takjes marjolein200 ml Vleesbouillon.Bereidingswijze:De appels schillen, van de kern ontdoen en in schijfjes snijden. Doe de appels in een komDe citroen uitpersen en de appels met het citroensap besprenkelen.Doe de boter in de pan en laat het smelten.Daarna de poedersuiker en de appels en laat de appels,onder voortdurend roeren licht caramelliseren.De ui schillen en in ringen snijden en in de olie krokant bruin bakken en uit de pan nemen.De lever met peper inwrijven ( Het zout pas na het bakken toevoegen, anders wordt de lever gortdroog), en in aan beide zijden ongeveer 2 a 3 minuten braden.De lever uit de pan nemen en zouten.Houdt de lever samen met appels en de uien warm (bijv. in de oven op 60 graden).De marjoleintakjes in de de pan doen en samen met de bouillon aan de kook brengen.Laat het geheel een beetje in koken en breng het daarna eventueel nog op smaak met wat zout en peper.Serveer de lever met de appel daarboven op en besprenkel het met de saus.Goed te combineren met lever of semmelknödel.Drink er een krachtige rode wijn bij.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden.

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932