Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Houting ( Renke, zalmachtige vis uit de o.a. Bodensee)Receptinformatie:4 personen20 minuteneenvoudigBenodigdheden:Scherp mes, grote braadpan, keukenpapierIngrediënten:4 Houtingen van ca. 250 gram per stuk1 kleine ui bosje peterseliezout en peper2 citroenen50 gram meelolie en 50 gram boterWat twijgjes peterselie om te garneren.Bereidingswijze:De vissen grondig spoelen en dan droogdeppen.Het uitje en de peterselie fijnhakken en een citroen uitpersen.Ui, peterselie,zout en peper vermengen met het citroensap en de vissen daardoor wenden.De rest van de kruidenmix in de buikholte van de vissen verdelen.Doe de olie en de boter in de pan en laat dit op niet al te hoog vuur smelten.De vissen met het meel bestuiven en in ongeveer 5 minuten per zijde langzaam braden.De andere citroen in plakjes snijden en bij de vissen serveren.Heerlijk in combinatie met een witte wijn en verse witte broodjes.Eet smakelijk!!

Klik hier om het recept naar uw computer te downloaden.

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932