Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Kaisersmarrn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Vivamus aliquam mi non lectus. Sed ut risus. ac turpis non nulla conditum nonummy. In mal esada. Nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Integer dignissim pharetra est. Maecenas faucibus, velit non lacinia interdum, arcu lectus mollis lectus, nec interdum ante turpis ac lacus. Suspendisse potenti. Morbi cursus, tortor nec posuere vehicula, enim turpis feugiat arcu, id pretium orci quam vel ipsum. Duis

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Kaiserschmarrn ( Keizerlijke kletskoek)Receptinformatie:6 personen50 minuten waarvan 30 minuten voorbereiden.EenvoudigBenodigdheden:2 kommen , garde, twee koekenpannen, twee vorken.Ingrediënten:80 gram rozijnen3 eetlepels rum ( geen witte)7 eieren 70 gram suikerzout750 ml melk250 gram meel80 gram botersuiker en poedersuiker om te bestrooien.Sinaasappelschijfje of bosvruchten om te garneren.Bereidingswijze:De rozijnen met de rum in een kom doen en een half uurtje laten weken.Ondertussen de eieren ,suiker en het zout in een kom doen en met de garde door elkaar kloppen totdat een crèmeachtig mengsel ontstaat. De melk toevoegen en dan beetje bij beetje het meel met de garde doorroeren.Zolang doorgaan met kloppen tot een luchtig beslag ontstaat.In beide pannen een klontje boter doen en verhitten ( niet te hoog!!) , als de boter gesmolten is de deegmassa over de beide pannen verdelen en op gematigde hitte laten bakken.Wanneer het deeg begint te binden de rozijnen over beide pannen verdelen.Laten bakken totdat de onderkant lichtbruin is en dan omdraaien en bruin laten bakken.Dan met twee vorken de pannenkoeken in stukken scheuren , met vlokken boter en suiker bestrooien en , terwijl u de stukken continu omdraait , laten caramelliseren.Serveren op een mooi bord , bestrooien met poedersuiker en de vruchten als decoratie ( die je natuurlijk ook mag eten) toevoegen.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932