Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Karper (Karpfen)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Karper ( Karpfen)Receptinformatie:4 personen60 minuten (waarvan 20 minuten voorbereidingstijd)EenvoudigBenodigdheden:Een grote pan ( waar de vis van 1 kilo in kan) en een kleinere pan voor de saus ,scherp mes.Ingrediënten:1 grote schoongemaakte karper van 1 1/2 ( niet uit de prutsloot,die smaakt namelijk ook zo).1 ui in schijfjes gesneden.1 wortel in schijfjes gesneden3 liter water75 gram zout (naar smaak)4 EL natuurazijn1 citroen in schijfjesPeterselie, kervel, bieslook en dragon ( het liefst vers)(voor de saus)60 gram boter40 gram meelhalve liter water1 blokje groentebouillon200 ml melk200 ml slagroom zout en peper2 el beierse mosterd ( met mosterdkorrels)2 bosjes fijngehakte dilleBereidingswijze:De karper met koud water afspoelen (niet proberen het slijm af te borstelen).De pan met het water en azijn vullen en de ui, wortel ,citroenschijfjes , viskruiden en zout daar in doen.Het mengsel aan de kook brengen en dan direct naar een matige hitte draaien.De karper in de pan leggen en in 40 minuten langzaam gaar stoven.( het water mag absoluut niet koken).In de tussentijd de boter in een kleinere pan verhitten, het meel daar stapsgewijs aan toevoegen, langzaam het water toevoegen, het bouillon blokje toevoegen onder af en toe roeren aan de kook brengen.10 minuten laten pruttelen.Dan de melk en slagroom toevoegen en verwarmen, maar niet laten koken.De dille en mosterd mengen en nog eens goed doorroeren.De karper met de saus serveren.Heerlijk met semmelknödel en een witte wijn .Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden.

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932