Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Kippensoep met noedels

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Leverknödelsoep met boerenbrood

Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes

Recept: Kippensoep met NoedelsReceptinformatie:-4 tot 6 personen-2 uur waarvan 20 minuten voorbereiding.-EenvoudigBenodigdheden:Soeppan, scherp mes, schuimspaan, zeef of vergiet voor de noedels.Ingrediënten:1 Soepkip ( liefst een verse maiskip).Soepgroente (wortel,prei ,peterselie)Zout en peper2 laurierblaadjes2 kruidnagels5 jeneverbessen250 gram vermicelli ( zelf gemaakt met een pastamachine is natuurlijk het lekkerst) bosje bieslookpeperversgemalen nootmuskaat. Bereidingswijze:De kip van binnen en buiten goed afspoelen.De kip in een pan met koud water doen zodat hij helemaal bedekt is.(nog geen zout toevoegen)Het water aan de kook brengen en dan 40 minuten zacht laten pruttelen met de deksel op de pan.( belangrijk: hoe langzamer het pruttelen hoe beter).Het schuim wat op het water komt regelmatig wegscheppen met de schuimspaan.Ondertussen de soepgroente wassen en in grove stuken snijden.De soepgroentes , laurierblaadjes en jeneverbessen bij de soep doen en zout naar smaak toevoegen.Daarna de soep nog 60 minuten zachtjes laten pruttelen.De (verse) vermicelli in zout water gaarkoken (6 minuten) ( niet in de soep!) en dan afgieten in de zeef .Dan het bosje bieslook snijden in kleine stukjes.Haal de kip uit de pan en pluk het vlees van de botten.Daarna de bouillon door de zeef gieten in een andere pan en met zout peper en de nootmuskaat op smaak brengen.De vermicelli toevoegen en voor het serveren met bieslook bestrooien.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932