Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Krustenbraten in Biersaus

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Krustenbraten in Biersaus ( Varkensvlees met krokante korst)4 personen90 minuten waarvan 60 tot 70 minuten in de ovenEenvoudigBenodigdheden:Oven, scherp mes, braadpan en/of grote ovenschaal , keukenpapier, zeef , pannetje voor de saus.Ingrediënten:1 kilo varkensschouder met zwoerd.Zout en peper uit de molen3 EL boter2 uien1 wortel1 knolselderiehalve prei2 teentjes knoflookVerse roosmarijnVerse marjoleintl karwijzaad750 ml vleesbouillon200 ml donker bier of bokbier.Maizena of gewoon meelBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 200 graden ( hete lucht 180 graden)Het varkensvlees goed afspoelen en droogdeppen.Daarna met een scherp mes het zwoerd ruitvormig insnijden ( niet door de zwoerd heen snijden! )Dan met zout en peper inwrijven.De uien, wortel , knoflook, selderie, en prei in kleine stukjes snijden.Boter in de pan smelten en het vlees kort aan alle kanten laten braden .Na enige tijd de gesneden groenten meebakken bij het vlees.De roosmarijn en marjolein afspoelen en fijnhakken ( de takjes wegnemen).Samen met het karwijzaad bij het vlees in de pan doen.Daarna het bier en vleesbouillon bij het vlees gieten.Zet de pan of schaal met het vlees en de saus in de oven en laat het 60 tot 70 minuten braden.Neem de pan uit de oven ( pas op voor uw handen) . Leg het vlees op een warm bord en giet de saus door de zeef.Kook de saus eventueel iets in of bind het met een beetje maizena of meel. ( Het meel beetje voor beetje in de saus strooien en roeren tot u ziet dat het een gebonden saus wordt) .Snijdt het vlees in plakjes en geef er de saus bij.Krusten braten wordt over het algemeen gegeten in combinatie met semmelknödel en een frisse salade. Rode wijn of een Hefe weizenbier dunkel past hier goed bij.Eet smakelijk !!Klik om het recept naar uw computer te downloaden

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932