Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Lever in het zuur. ( Saure Leber)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Vleesgerechten

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>

Recept: Lever in het zuur. (Saure Leber)Receptinformatie:4 personen30 minutenEenvoudigBenodigdheden:Hoge Braadpan, steelpannetje, scherp mes.Ingrediënten:600 gram kalfs of varkenslever1 ui50 gram boter1 EL meel300 ml vleesbouillon3 EL aceto balsamico1 El paprikapoederZout en zwarte peper.Suiker4 EL zure room (sour creme of creme aigre)\Bereidingswijze:De vleesbouillon verwarmen tot het kookpunt.De lever in stukjes snijden.De uit ontdoen van de schil en in ringen snijden.Verhit de boter in de pan en fruit de uienringen aan tot ze glazig zijn.Daarna de lever in de pan doen en met het meel bestuiven.Alles even goed doorroeren en laten braden.Na ongeveer een minuut de hete bouillon langzaam in de pan gieten.Voeg de aceto balsamico,paprikapoeder,en de suiker toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.Laat de lever nog 5 minuten op lage hitte pruttelen en voeg vlak voor het serveren de zure room toe.Heerlijk met aardappelpuree, kartoffelknödel (zie bijlagen) en een (zoetere) witte wijn.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932