Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Leverknödelsoep

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept Leberknödel soepReceptinformatie:– 2 personen– 45 minuten bereidingstijd waarvan 15 minuten voorbereiding.– vraagt enige ervaringBenodigdheden:een gehaktmolen of een goede blender, soeppanIngrediënten– 200 gram varkens of runderlever– 3 witte broodjes ( het liefst met harde korst)– 125 ml melk– theelepel zout– 20 gram reuzel (schweinesmalz)– 1 ui– 1 ei– peper en zout– majoraan (marjolein)– 2 eetlepels Peterselie– 3 eetlepels Paneermeel– 1 liter vleesbouillon– 100 gram prei– 3 sneetjes Duits boerenbrood ( niet het Nederlandse volkorenbrood).Bereidingswijze:De broodjes in stukjes snijden en in een schaaltje leggen en met de (lauwe) melkovergieten en goed laten weken. Daarna zout naar smaak toevoegen.De lever goed afspoelen , droog deppen ,ontvellen en door de gehaktmolendraaien. ( het is belangrijk dat een soort puree ontstaat).De ui fijnhakkenDe reuzel smelten in de pan en de uisnippers daarin glazig aanfruiten.De gebakken ui bij de lever doen en samen met de geweekte broodjes samenkneden.Ei, peper, zout , majoraan, peterselie en paneermeel toevoegen en het geheel toteen smeuïg deeg kneden.Met vochtige handen 6 knödels vormen .De bouillon aan de kook brengen en dan op de laagste temperatuur zetten.De knödels voorzichtig in het water leggen en 20 minuten laten trekken.De prei in ringen snijden en na ca 10 minuten bij de bouillon voegen.Het boerenbrood bij de soep serveren.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932