Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Oktoberfeest Haantje in de Römertopf

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Gevogelte

Recept:Haantje in de RömertopfReceptinformatie:– 2 personen (uiteraard kunt u dit recept bij grote honger ook voor 1 persoon nemen)– ca. 120 minuten bereidingstijd waarvan 90 minuten kooktijd.– eenvoudig te bereiden.Benodigdheden:Römertopf of slowcooker (Tajine is ook mogelijk)Ingrediënten:– 1 hele kip ( een verse maiskip is hier toch wel het lekkerst)– ui in in schijfjes gesneden– 1 bosje peterselie– Zout– Boter (100 gram echte boter)Bereidingswijze:De kip van binnen en van buiten zouten.Peterselie fijnhakken boter in stukjes snijden en samen met de uienringenin de buikholte van de kip stoppen.De kip in een met water besprenkelde Römertopf 90 minuten in de oven laten garen bij 250 graden(onder en boven hitte).Tip:Heerlijk om het braadvocht met een salzbrezel (zoute krakeling) op te stippen.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932