Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Vivamus aliquam mi non lectus. Sed ut risus. ac turpis non nulla conditum nonummy. In mal esada. Nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Integer dignissim pharetra est. Maecenas faucibus, velit non lacinia interdum, arcu lectus mollis lectus, nec interdum ante turpis ac lacus. Suspendisse potenti. Morbi cursus, tortor nec posuere vehicula, enim turpis feugiat arcu, id pretium orci quam vel ipsum. Duis

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>

Recept: Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus. ( Pfannkuchen mit Topfen)Receptinformatie:6 personen60 minutenVraagt enige ervaringBenodigdheden:Kom, koekenpan, citrusschiller,mesje, theelepeltje, steelpannetje.Kleine schaal.grote pan, garde.Ingrediënten:(pannenkoeken)250 gram meel300 ml melk4 eierenSchaafsel van citroenschil.Zout1 EL suiker100 ml koolzuurhoudend mineraalwater80 gram boter(vanillesaus)1 vanillestokje ( essence)1 liter melk ( geen magere melk)150 gram suiker6 eierdooiers(voor de pannenkoekvulling)60 gram rozijnen75 ml rum (geen witte)300 gram roomkwark50 gram suikerBereidingswijze:Neem een schaaltje en laat de rozijnen in de rum weken.Neem een kom en meng het meel, melk , de eieren, zout, citroenschaafsel, en de suiker door elkaar tot een glad beslag ( het mineraalwater komt pas later) en laat het 20 minuten staan.In de tussentijd de vanillesaus maken.Snijd het vanillestokje over de lengterichting in maar niet doormidden.Schraap met een lepeltje het merg uit het stokje.Doe de melk in een pannetje en kook het samen met het vanillemerg .Laat de melk afkoelen.Voor de vulling:Doe de kwark in een kom en roer de suiker daar goed doorheen, daarna de in rum geweekte rozijnen doorroeren.Breng een grote pan met water aan de kook Voor de saus: de eieren splitsen en de eierdooiers en suiker bij de vanillemelk in een kom doen.Klop het mengsel ,au bain-marie , ( in de grote pan met water) tot een schuimige massa en houdt het warm tot het opdienen.Voor de pannenkoeken:Roer het mineraalwater door het beslag , smelt de boter in de koekenpan en bak de pannenkoeken goudbruin. ( niet te hoge hitte).Bestrijk de pannenkoeken met de roomkwark en rol ze op.Serveer de pannenkoeken en de vanillesaus op een mooi bord.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932