Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes.

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Leverknödelsoep met boerenbrood

Recept : Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes.receptinformatie:– 6 personen– Ca 50 minuten– eenvoudigBenodigdheden: Soeppan, staafmixer of blender ( of een goed keukenmes)Ingrediënten:-80 gram kastanjes +18 kastanjes ( om te garneren) -500 gram pompoenvlees .( dus een grotere pompoen kopen omdat de schil erg dik is) -1 grote wortel-1 ui-50 gram echte boter-700 ml groentebouillon-250 ml slagroom (liefst vers) -80 gr crème fraisch -zout en peper-vers gemalen nootmuskaat-een half theelepeltje gemberpoeder-pompoenpit olie (verkrijgbaar bij de betere supermarkt of reformhuis)Bereidingswijze:De oven voorverwarmen op 200 graden (180 voor heteluchtoven) .De kastanjes met een scherp mesje aan de bovenkant kruislings in snijden en op een bakplaat leggen. In het midden van de oven 15 minuten roosteren.In de tussentijd het pompoenvlees wassen en goed ontpitten en dan in blokjes snijden.(hoeft niet al te klein.Daarna de ui en de wortel in stukjes snijdenDe kastanjes schillen (laat ze wel even afkoelen) (niet de 18 kastanjes!)Dan de groenten, pompoenvlees en het kastanjevlees in de boter fruiten in de soeppan en daarna de bouillon toevoegen.25 minuten laten pruttelen .De soep met een staafmixer of blender pureren, slagroom en crème fraisch toevoegen en doorroeren en dan op smaak brengen met zout en peper en de kruidenDe 18 kastanjes met een staafmixer of blender grof hakken ( in ieder geval in een afgesloten houder) en in de soep doen.Vlak voor het opdienen op ieder bord en paar druppeltjes olie druppelen en dan serveren.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932