Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe).

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Soep

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>

Recept: Paddestoelensoep ( Schwammerlsuppe)Receptinformatie:4 personen30 minutenEenvoudigBenodigdheden:Soeppan, scherp mes,borsteltje voor de paddestoelen.Tip!!Ingrediënten:500 gram champignons500 gram oesterzwammen1 uitjehalf bosje peterselie3 El boter1 EL meel300 ml koksroom of slagroom2 TL suikerZout en witte peper1 citroenBereidingswijze:De champignons en oesterzwammen afborstelen.Snijdt de champignons in schijfjes.Snijdt de oesterzwammen in dunne streepjes.Hak het uitje en de peterselie apart van elkaar in kleine stukjes.Smelt de boter in de pan en fruit het uitje, bij middelbare hitte ,glazig.Draai de temperatuur hoog en doe de paddestoelen in de pan.Bak de paddestoelen voortdurend roerend, 3 minuten aan.Roer het meel door de paddestoelen en laat ze , met het deksel op de pan , bij lage hitte 5 minuten verder bakken.Meng de suiker en de room en roer giet dit bij de paddestoelen en breng het aan de kook.Breng de soep op smaak met peper, zout , en het sap van de geperste citroen .Strooi de peterselie over de soep en serveer het eventueel met vers wit brood of een brezel.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932