Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Salade met kipfilet

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Salade met kipfilet (langzaam gegaard)Receptinformatie:4 personen20 minutenEenvoudigBenodigdheden:Staafmixer of garde, saladeschotels, scherp mes, braadpan , oven, kom.Ingrediënten:Half bosje bieslook8 eetlepels goede aceto balsamico6 eetlepels kippenbouillonpoeder.( liefst bio)2 tl mosterd ( niet te scherp)zout en peper8 eetlepels koud geperste olijfolie400 gram gemixte salade ( in ieder geval met rucola )100 gram kleine tomaten (cocktail)1 kleine komkommerhalve paprika (rood)2 kleine wortels300 gram kipfiletolie of boter ( voor het bakken)Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 90 graden.Doe een klontje boter of olie ( of beide) in de braadpan en laat het smelten.Bak de kipfilet rondom gedurende 1 minuut. ( als het grote filets zijn snijd ze dan door de helft) .Zet de pan in de oven en laat de filets gedurende 25/ 30 minuten op 90 graden garen.In de tussentijd:Snijd het bieslook in fijn stukjes en vermeng het in een kom met de balsamico,bouillonpoeder,mosterd, zout en peper en roer dit met de staafmixerof garde door elkaar . Giet de olie al roerende voorzichtig daar bij.Maak de salade schoon met water en laat het goed uitlekken.Snijdt de komkommer aan plakjes, de tomaatjes , wortel en paprika in kleine stukjes.Giet de dressing over de salade en mix deze goed door elkaar.Verdeel de salade over de kommen en garneer met de gesneden groenten.Haal de kipfilets uit de oven en snijdt deze in fijne streepjes ( pas op dat de kip goed gaar is).Verdeel de kip over de saladeschotels.Heerlijk in combinatie met witte of rode wijn.Eet smakelijk!!Klik om het recepte naar uw computer te downloaden



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932