Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Sauerkraut uit Beieren

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Beierse Zuurkool ( Sauerkraut)Receptinformatie:4 personen8 uureenvoudigBenodigdheden:1 grote panIngrediënten:750 gram zuurkool350 gram blokjes spekKarwijzaad (Kümmel)12 kleine metworstjesBereidingswijze:Beleg de bodem van de pan met een bodempje zuurkool van ongeveer 2 centimeter.Strooi wat van het Karwijzaad op de zuurkoolStrooi een handje spekblokjes daar op.Dan weer een laagje zuurkool ( en het karwijzaad)Leg de metworstjes op de zuurkool.Ga zo door tot alle ingrediënten op zijn .Giet wat water in de pan ( ongeveer drie centimeter) .Breng het water aan de kook en draai de temperatuur dan direct naar beneden.Laat de zuurkool op heel lage temperatuur 8 uur pruttelen.Giet af en toe iets water bij zodat de zuurkool niet droog komt te staan.Heerlijk met Leberknödel, Semmelknödel of aardappelpuree.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932