Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Saure Zipfel

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Saure Zipfel ( Braadworst in het zuur)Receptinformatie:4 personen30 minutenEenvoudig Benodigdheden:1 grote pan ,scherp mes.Ingrediënten:8 braadworsten250ml natuurazijn50 ml witte wijn of wittewijnazijn750ml water2 laurierblaadjes1 grote wortel3 grote uienwitte peperjeneverbessenzout (naar smaak toevoegen)Bereidingswijze:In een grote pan het water met de azijn en witte wijn mengen . ( indien het te waterig smaakt gerust wat azijn toevoegen).De uien schillen en in ringen snijden , de wortel schrappen en in kleine stukjes snijden en samen met de jeneverbessen ,laurierblaadjes ,zout en witte peper bij het azijnwater voegen.Aan de kook brengen en daarna zachtjes laten koken tot de ingrediënten gaar zijn maar niet te week.Dan de worsten toevoegen en 15 minuten laten trekken ( het water mag niet meer koken anders kunnen de worsten knappen)Dien de worsten op in een diep bord en schep wat van zure kookvocht (met inhoud) daarbij.Heerlijk in combinatie met semmelknödel.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932