Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Schnittensuppe met braadworstballetjes

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Soep

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>

Recept: Schnittensuppe met Braadworstballetjes.Receptinformatie:4 personen30 minuteneenvoudigBenodigdheden:Oven, soeppan, scherp mes.Ingrediënten:2 witte broodjes1 bosje bieslook1 liter vleesbouillon ( in pot te koop of met bouillonpoeder te maken)1 braadworst2 eierdooierszout en witte pepernootmuskaatBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 250 graden (hete lucht 220).Snijdt de broodjes in kleine blokjes.Leg ze op een bakblik en laat ze in het midden van de oven in ongeveer 5 minuten goudbruin kleuren.( af en toe even omdraaien zodat ze aan alle kanten lekker krokant worden)Breng de bouillon aan de kook en draai dan de temperatuur naar beneden zodat de bouillon niet meer kookt.Snijdt de braadworst aan de boven ( of onderkant :-)) open , knijp de inhoud er uit en draai tussen de handen kleine soepballetjes.Snijdt het bieslook in kleine stukjes.Doe de balletjes in de bouillon en laat ze 5 minuten trekken.De eieren splitsen ,de eierdooiers klutsen en bij de bouillon geven.De soep op smaak brengen met zout ,witte peper en klein beetje nootmuskaat ( pas op! Teveel domineert direct).De broodstukjes in de soep doen en nog een minuutje laten trekken .Voor het serveren de bieslook over de soep strooien.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932