Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) Salade met kipfilet Semmelknoedel  Kartoffelknoedel Pannenkoeken met roomkwark,rozijnen en vanillesaus Gebraden Gans (Kirchweihgans) Schweinebraten (Varkensfilet) Rettichsalade  Krustenbraten in Biersaus Schnittensuppe met braadworstballetjes Recept: Paddestoelensoep (Schwammerlsuppe). Beierse Wortelsalade (Bayerische Wurzelsalat) Beierse Rode Kool (Blaukraut). Gebraden Kalfslever met geglaceerde appeltjes. Ei-Bieslooksalade (Ei-Schnittlauchsalat) 

Schweinebraten (Varkensfilet)

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: “Schweinebraten”. (Varkensfilet)Receptinformatie:4 personen90 minuten ( waarvan 60/70 minuten in de oven)EenvoudigBenodigdheden:Oven,ovenschaal , keukenpapier, scherp mes, citrusrasp, grote braadpan, zeef.Ingrediënten:1 kilo varkensfiletzout en peper2 teentjes knoflook1 EL marjolein 1 TL karwijzaad1 EL geraspte citroenschil3 EL boterVoor de jus2 uien3 kleine wortels1 selderieknol1 kleine preiroosmarijn en tijmhalve liter vlees bouillonBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 180 graden.Het panklare stuk varkensfilet goed afspoelen en daarna droogdeppen met keukenpapier.Wrijf het in met peper en zout naar smaak.Knoflook , marjolein , karwijzaad en citroenschil goed fijn hakken en ook over het vlees wrijven.Doe de boter in de pan en bak het vlees in een braadpan rondom zodat het mooi is dichtgeschroeid. ( niet te lang).Neem het vlees uit de pan en leg het met het braadvocht in een grote braadslee.Zet de braadslee in de oven en laat het vlees 60 minuten garen.In de tussen tijd de rest van de groenten en kruiden in kleine stukjes hakken en na 30 minuten bij het vlees in de oven doen.Giet wat van de bouillon over het vlees en herhaal een paar maal gedurende de rest van de gaartijd.Als het vlees gaar is de saus door een zeef gieten en eventueel nog een beetje reduceren ( naar smaak).Pas vlak voor het serveren het vlees in plakjes snijden en overgieten met de saus.Heerlijk in combinatie met kartoffel of semmelknödel.Eet smakelijk!!Klik om het recept naar uw computer te downloaden

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-23048875-8']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();</script>



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932