Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Soep Voorgerecht Vlees Gevogelte Vis Salade Bijlagen Webshop Nagerecht Nuttige links Wachtwoord aanvragen Beierse kartoffelsalat met rode ui en bieslook. Lever in het zuur. ( Saure Leber) Oktoberfeest Haantje in de Römertopf Leverknödelsoep Pompoenroomsoep met geroosterde kastanjes. Kippensoep met noedels Hartige taart met spek en uien Beierse Creme (Bayerische creme)  Worstsalade Beierse Leverkaas (Leberkäse) Obatzda Contact Weißwurst  Schweinshaxe Kaisersmarrn Saure Zipfel Receptenlinks Disclaimer Beierse Apfelstrudel Sauerkraut uit Beieren Nieuwsbriefpagina Houting ( Renke-zalmachtige vis uit de Bodenssee) Forel in roomsaus ( Gebratene Forelle) Karper (Karpfen) 

Schweinshaxe

"recepten" "recepten uit Beieren" "recepten uit Duitsland" " Duitse keuken" "Biergarten" " Zuurkool en Braadworst" "Schweinshaxe" "Bayerische Küche" " Koken" "Duits koken" "www.recepten-beieren.nl"

<script type="text/javascript">var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));</script><script type="text/javascript">try{ var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");pageTracker._trackPageview();} catch(err) {} </script>

Recept: Schweinshaxe (Varkensschenkel) Receptinformatie:4 personen3 uur waarvan 2,5 uur baktijd.EenvoudigBenodigdheden:Oven , scherp mes, grote braadpan,ovenschaal,zeef.Ingrediënten:1 1/2 kilo varkensschenkel ( van de achterpoot)2 tl zout tl karwijzaad1 teentje knoflook tl peper1 grote ui2 el zonnebloem olie of olijfolie300 ml vleesbouillon300 ml bier ( liefst witbier)Bereidingswijze:De oven op 180 graden voorverwarmen.(onder en boven)De Schenkel goed reinigen en droogdeppen.Met een scherp mes de schenkel ruitvormig insnijden maar niet door het vet heen.Zout, karwijzaad , de gehakte knoflook en peper goed door elkaar roeren zodat een homogene menging ontstaat.De schenkel met het mengsel inwrijven.De ui in stukken hakken.In de pan een stuk boter smelten.Daarna de schenkel in de pan aan alle kanten kort dichtschroeien, de bouillon het bier en de uien toevoegenen de pan in de oven zetten.Laat de schenkel 2 1/2 uur op 180 graden bakken.De schenkel uit de pan halen en, indien mogelijk, de laatste 10 minuten even onder de grill en anders gewoon de temperatuur van de oven naar 250 graden draaien.Dit geeft een lekker krokant korstje.Ondertussen het braadvocht laten inkoken of binden en eventueel op smaak brengen met zout en peper.De schenkel opdienen met aardappelpuree of semmelknödel en Beierse rode kool.Eet smakelijk!!

Klik om het recept naar uw computer te downloaden.



Klik hier! Stuur ons uw recept of reactie per e-mail!

Updates van de receptenlijst ontvangen? Klik dan hier om u aan te melden voor de gratis nieuwsbrief!

http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_Actie_Plan/819/12932